Als beheerder of docent kunt u de cursus opnieuw verwerken om alle bestanden, alternatieve formaten en toegankelijkheidsrapporten van de geselecteerde cursus uit Panorama te verwijderen, terwijl ze in uw LMS behouden blijven. U kunt ook het cursusrapport vernieuwen om het bij te werken met recente wijzigingen, waaronder nieuw toegevoegde of gewijzigde bestanden, zonder een volledige toegankelijkheidsanalyse uit te voeren. U kunt een cursus opnieuw verwerken als u deze wilt resetten ter voorbereiding op een nieuw semester.
Cursussen opnieuw verwerken
Bij het opnieuw verwerken van een cursus worden alle bestanden in de cursus opgehaald, samen met docentgegevens en aanvullende cursusgegevens zoals periode, cursus-ID en subaccounts, terwijl ze in uw LMS behouden blijven.
- Meld u aan bij uw LMS en ga naar uw cursus.
- Klik op de Panorama-link in uw cursus.
-
Beweeg in Panorama de muisaanwijzer over uw profiel in de rechterbovenhoek en klik op Instellingen.
-
Klik op Cursusinstellingen.
-
Selecteer uw cursus.
-
Scrol omlaag tot u de rode knop Cursus opnieuw verwerken ziet en klik erop.
- Typ in het venster Cursus opnieuw verwerken het woord Opnieuw verwerken in het tekstvak om het opnieuw verwerken van de cursus te bevestigen.
-
Opmerking: Als u een cursus opnieuw verwerkt, worden alle bestanden, alternatieve formaten en toegankelijkheidsrapporten permanent uit Panorama verwijderd, maar niet uit uw LMS.