Media kunnen worden gedepubliceerd uit een mediakanaal zodat ze niet langer zichtbaar zijn voor kijkers. De inhoud zelf wordt niet verwijderd uit de verzameling Mijn media van de contenteigenaar.
Wanneer u Depubliceren op media toepast, worden ze uit het kanaal verwijderd, maar niet uit Mijn media. U kunt de media gebruiken of publiceren in een ander kanaal.