Zodra een opname is voltooid en opgeslagen, kunnen gebruikers ervoor kiezen om bij de toepassing Software Capture voor Apple uit te loggen.
- Sluit de toepassing Software Capture voor Apple af zodra u een opname hebt voltooid.
- Klik op het pictogram van Software Capture in de bovenste navigatiebalk van Apple en selecteer Uitloggen.
- Selecteer Afsluiten in het menu of gebruik de sneltoets Cmd + Q op uw toetsenbord om de toepassing Software Capture voor Apple volledig af te sluiten.