Gebruikers kunnen een voor een worden verwijderd, of in bulk via meervoudige selectie. Volg de onderstaande stappen voor meer informatie over het verwijderen van gebruikers uit het rooster.
Eén gebruiker verwijderen
Als u een gebruiker verwijdert, worden de gebruiker en de bijbehorende media-inhoud uit het videoplatform verwijderd, maar blijft de informatie behouden in een LMS of andere systemen.
- Meld u als beheerder aan bij het videoplatform en selecteer Admin Paneel via het Hoofdmenu pictogram.
- Selecteer Rooster in het navigatiemenu aan de linkerkant.
- Klik op de vervolgkeuzepijl naast de Gebruikers-ID van de gewenste gebruiker.
- Selecteer vervolgens het Prullenbak pictogram.
- Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven. Selecteer Ja om de gebruiker en de bijbehorende media-inhoud uit het videoplatform te verwijderen.
Meervoudige selectie gebruiken om gebruikers te verwijderen
Met de functie voor meervoudige selectie kunt u eenvoudig gebruikers in bulk verwijderen en indien nodig hun media overdragen aan een andere gebruiker.
- Meld u als beheerder aan bij het videoplatform en selecteer Admin Paneel via het Hoofdmenu pictogram.
- Selecteer Rooster in het navigatiemenu aan de linkerkant.
- Klik op het selectievakje naast de Gebruikers-ID's die u wilt verwijderen.
- Tip: Selecteer het vinkje naast Gebruikers-ID's om alle gebruikers te selecteren.
- Klik op Gebruikers verwijderen.
- Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven met alle gebruikers die worden verwijderd. Selecteer Ja om de geselecteerde gebruikers en hun bijbehorende media-inhoud uit het videoplatform te verwijderen.