U kunt de toegang tot uw Lumina-mediabestanden of -mappen die met interne gebruikers of groepen zijn gedeeld, verwijderen.
Toegang tot gedeelde media verwijderen
- Meld u aan bij Lumina.
- Beweeg de muisaanwijzer over de media waarvoor u de gedeelde toegang wilt verwijderen en selecteer vervolgens Delen.
- Zoek in de sectie Wie heeft toegang de specifieke gebruiker of groep en selecteer vervolgens de X naast de naam.
- Klik op Opslaan.