Beheerders, docenten en studenten kunnen het websitetoegankelijkheidspictogram tijdelijk of permanent verbergen. Ze kunnen ervoor kiezen het te verbergen totdat ze een nieuwe pagina bezoeken, voor één dag of voor onbepaalde tijd. Volg de onderstaande stappen om te leren hoe u het websitetoegankelijkheidspictogram verbergt.
Het websitetoegankelijkheidspictogram verbergen
- Selecteer het websitetoegankelijkheidspictogram op de pagina.
- Selecteer het tabblad Voorkeuren .
- Selecteer een van de onderstaande opties om het pictogram te verbergen.
- Sessie verbergen: Het websitetoegankelijkheidspictogram wordt niet weergegeven totdat de pagina wordt vernieuwd of een nieuwe pagina wordt geladen.
- Voor 1 dag verbergen: Het websitetoegankelijkheidspictogram wordt 24 uur lang niet weergegeven.
- Permanent verbergen: Het websitetoegankelijkheidspictogram wordt permanent verborgen.
Belangrijk: Als u het websitetoegankelijkheidspictogram voor 1 dag of permanent hebt verborgen en het pictogram weer wilt zien, moet u de cache van uw browser wissen: Brave, Chrome, Edge, Firefox, Safari