Ylläpitäjänä tai opettajana voit käsitellä kurssin uudelleen, jolloin valitun kurssin kaikki tiedostot, vaihtoehtoiset muodot ja saavutettavuusraportit poistetaan Panoramasta mutta säilytetään LMS-järjestelmässäsi. Voit myös päivittää kurssiraportin viimeisimpien muutosten mukaiseksi, myös uusien tai muokattujen tiedostojen osalta, ilman täyttä saavutettavuusanalyysia. Voit käsitellä kurssin uudelleen, jos haluat nollata sen uutta lukukautta varten.
Kurssien uudelleenkäsittely
Kurssin uudelleenkäsittely hakee kaikki kurssin tiedostot sekä opettajatiedot ja muut kurssin lisätiedot, kuten jakson, kurssitunnuksen ja alitilit, ja ne säilyvät LMS-järjestelmässäsi.
- Kirjaudu LMS-järjestelmääsi ja siirry kurssillesi.
- Napsauta kurssillasi olevaa Panorama-linkkiä.
-
Vie Panoramassa osoitin profiilisi päälle oikeassa yläkulmassa ja napsauta Asetukset.
-
Napsauta Kurssin asetukset.
-
Valitse kurssisi.
-
Vieritä alaspäin, kunnes näet punaisen Käsittele kurssi uudelleen -painikkeen, ja napsauta sitä.
- Kirjoita Käsittele kurssi uudelleen -ikkunan tekstiruutuun Uudelleenkäsittely vahvistaaksesi kurssin uudelleenkäsittelyn.
-
Huomautus: Kurssin uudelleenkäsittely poistaa pysyvästi kaikki tiedostot, vaihtoehtoiset muodot ja saavutettavuusraportit Panoramasta mutta ei LMS-järjestelmästäsi.