Blackboard mahdollistaa olemassa olevien LTI 1.1 -työkalujen siirtämisen LTI 1.3:een. Oppilaitokset, joilla on YuJa-videoalustan LTI 1.1 -työkalu, voivat käyttää tätä ominaisuutta siirtääkseen videoalustan LTI 1.1 -työkalun LTI 1.3:een rikkomatta olemassa olevia linkkejä tai käyttäjätietoja.
Videoalustan siirtäminen LTI 1.1:stä LTI 1.3:een
Varmista ennen siirtoprosessin aloittamista, että olet saanut tilipäälliköltäsi Asiakastunnus-arvon.
- Kirjaudu Blackboard Ultraan järjestelmänvalvojana.
- Napsauta sivupaneelissa kohtaa Järjestelmänvalvoja.
- Napsauta kohdassa Integroinnit, vaihtoehtoa LTI-työkalun tarjoajat.
- Napsauta Rekisteröi LTI 1.3/Advantage-työkalu.
- Syötä tilipäälliköltäsi saamasi Asiakastunnus .
- Napsauta Lähetä.
- Näyttöön tulee ilmoitus, jossa pyydetään vahvistamaan LTI 1.1 -työkalun siirto LTI 1.3:een. Napsauta OK.
- Blackboard täyttää tarvittavat kentät automaattisesti.
- Napsauta painiketta Lähetä.
- Sinut ohjataan käytettävissä olevien työkalujen luetteloon. Napsauta YuJa-työkalun avattavan valikon nuolta ja valitse Hallitse sijoituksia.
- Napsauta sisältötyökalun avattavan valikon nuolta ja valitse Muokkaa.
- Vieritä alas kohtaan Työkalun tarjoajan tiedot ja syötä seuraava Kohdelinkin URL-osoite:
- https://ABC.yuja.com/LTI3Entry.jsp
- Napsauta Lähetä.
- Lopuksi sinun on lisättävä yllä oleva linkki myös kurssityökaluun. Napsauta kurssityökalun avattavan valikon nuolta ja valitse Muokkaa.
- Vieritä alas kohtaan Työkalun tarjoajan tiedot ja syötä seuraava Kohdelinkin URL-osoite:
- https://ABC.yuja.com/LTI3Entry.jsp
- Suorita siirto LTI 1.3:een loppuun napsauttamalla Lähetä.