Blackboard mahdollistaa olemassa olevien LTI 1.1 -työkalujen siirtämisen LTI 1.3:een. Oppilaitokset, joilla on Panoraman LTI 1.1 -työkalu, voivat käyttää tätä ominaisuutta siirtääkseen Panoraman LTI 1.1 -työkalun LTI 1.3:een rikkomatta olemassa olevia linkkejä tai käyttäjätietoja.
Panoraman LTI 1.1 -työkalun siirtäminen LTI 1.3:een
- Kirjaudu Blackboard Ultraan järjestelmänvalvojana.
- Napsauta sivupaneelissa kohtaa Järjestelmänvalvoja.
-
Napsauta kohdassa Integroinnit, vaihtoehtoa LTI-työkalun tarjoajat.
-
Napsauta Rekisteröi LTI 1.3/Advantage-työkalu.
-
Syötä Panoramaa koskeva Asiakastunnus vyöhykkeesi mukaan.
- USA:n vyöhyke: 8ef2a880-d78e-4fab-be15-cedce9891dac
- Kanadan vyöhyke: 3a786e8b-d25e-4b52-9ebe-5556472822d1
- EU-vyöhyke: ab8952c5-d702-4b28-b748-536ea531678e
-
Napsauta painiketta Lähetä .
-
Näyttöön tulee ilmoitus, jossa pyydetään vahvistamaan LTI 1.1 -työkalun siirto LTI 1.3:een. Napsauta OK.
- Blackboard täyttää tarvittavat kentät automaattisesti.
-
Viimeistele siirtoprosessi napsauttamalla painiketta Lähetä.