Ylläpitäjä voi ottaa käyttöön Blackboard Collaborate -tallenteiden automaattisen tuonnin Videoalusta-palvelussa kaikille tuleville tallenteille. Tässä oppaassa on vaiheittaiset ohjeet Blackboard Collaborate -integraation ottamiseen käyttöön tai poistamiseen käytöstä sekä sen hallintaan Videoalusta-palvelussa.
Blackboard Collaborate -integraation hallintavalikon avaaminen
Blackboard Collaborate -integraatio on ylläpitäjien käytettävissä Hallintapaneelin Integraatiot -välilehdellä.
- Kirjaudu Videoalusta-palveluun ylläpitäjänä.
- Napsauta Päävalikko-kuvaketta ja valitse Hallintapaneeli.
- Valitse Integraatiot vasemman reunan siirtymispaneelista.
- Valitse kohdassa Valitse määritettävä API vaihtoehto Videoneuvottelu - BB Collaborate.
Blackboard Collaborate -integraation käyttöönotto Videoalustassa
Seuraavat ohjeet opastavat ylläpitäjää ottamaan Blackboard Collaborate -integraation käyttöön Videoalusta-palvelun Hallintapaneeli-näkymässä.
- Kirjaudu Videoalusta-palveluun ylläpitäjänä ja siirry Blackboard Collaborate -integraation hallintavalikkoon edellisen osion ohjeiden mukaisesti.
- Valitse Valtuuta Blackboard Collaborate -integraatio siirtyäksesi Blackboard Collaboraten todennussivulle.
- Ota yhteyttä Blackboard-edustajaasi saadaksesi Client ID:n ja Client Secretin.
-
Kirjoita https://us-lti.bbcollab.com Client URL -kenttään ja napsauta Valtuuta.
- Kun olet valmis, palaa Videoalusta-palvelun Integraatiot-valikkoon, päivitä selain ja avaa Videoneuvottelu - BB Collaborate varmistaaksesi, että Blackboard Collaborate -integraatio on otettu käyttöön.
Blackboard Collaborate -integraation asetusten määrittäminen
Kun Blackboard Collaborate -integraatio on asennettu Videoalusta-palvelun vyöhykkeelle, ylläpitäjät voivat määrittää Blackboardin tuontitoiminnan Blackboard Collaborate -integraation asetukset -toiminnolla.
- Valitse Ota käyttöön Blackboard Collaborate -integraatio ottaaksesi Blackboard-integraation käyttöön Videoalusta-palvelun vyöhykkeellä.
- Valitse Salli Blackboard Collaborate -päivämäärä videon otsikon päätteessä lisätäksesi tallenteen päivämäärän otsikon loppuun.
- Valitse Poista Blackboard Collaborate -kokous automaattisesti tuonnin jälkeen poistaaksesi tallenteet automaattisesti Blackboardista, kun ne on tuotu onnistuneesti käyttäjän Videoalusta-tilille.
- Käytä Blackboard Collaboraten oletuskansion nimi -kenttää määrittääksesi oletusnimen kansiolle, johon uuden sisällöntuottajan Blackboard Collaborate -tallenteet tallennetaan.
Yksittäisten käyttäjien hallinta Blackboard Collaborate -integraatiossa
Manuaalinen rekisteröinti -työkalulla ylläpitäjä voi yhdistää Blackboard Collaborate -tilin tiedot yksittäisen käyttäjän tiliin Videoalusta-palvelussa ja hallita tätä yhteyttä. Jotta yksittäinen käyttäjä voi ladata palvelimeen Blackboard Collaborate -sisältöä, hänen Blackboard Collaborate -tilinsä on oltava yhdistettynä hänen tiliinsä Videoalusta-palvelussa.
- Valitse Manuaalinen rekisteröinti -vaihtoehto Käyttäjien hallinta ja kartoitus -toiminnosta.
- Valitse Linkitä käyttäjä yhdistääksesi Blackboard-tilin käyttäjään palvelussa Videoalusta. Valitse haluamasi käyttäjä Videoalusta-palvelusta ja vahvista valinta valitsemalla Kyllä .
- Salli automaattinen Blackboard Collaborate -tuonti käyttäjälle, jotta Blackboardista ladataan automaattisesti palvelimeen tulevat Blackboard Collaborate -tallenteet.
- Valitse Ota automaattinen tekstitys käyttöön käyttäjälle, jotta tuleville Blackboard Collaborate -tallenteille luodaan automaattinen tekstitys.
- Napsauta Tallenna tallentaaksesi muutokset.
Omarekisteröinnin ottaminen käyttöön todennetuille käyttäjille
Ylläpitäjät voivat määrittää, saavatko todennetut käyttäjät rekisteröityä itse Blackboard Collaborate -integraatioon Videoalusta-palvelun roolinsa perusteella.
- Valitse Omarekisteröinti -vaihtoehto Käyttäjien hallinta ja kartoitus -toiminnosta.
- Valitse Salli todennettujen käyttäjien omarekisteröinti ja valitse, mitkä roolit voivat rekisteröityä, seuraavista vaihtoehdoista:
- Salli IT-ylläpitäjien omarekisteröinti
- Salli opettajien omarekisteröinti
- Salli opiskelijoiden omarekisteröinti
- Valitse Poista omarekisteröinti käytöstä estääksesi käyttäjiä rekisteröitymästä itse Blackboard Collaborate -integraatioon.
- Tallenna muutokset napsauttamalla Tallenna.
Joukkorekisteröintitoimintojen käyttäminen
Joukkorekisteröinti-toiminnolla ylläpitäjät voivat rekisteröidä todennettuja käyttäjiä lähettämällä CSV-tiedoston palvelimeen tai synkronoimalla rekisteröinnin manuaalisesti Videoalusta-palvelun todennettujen käyttäjien kanssa.
- Valitse Joukkorekisteröinti -vaihtoehto Käyttäjien hallinta ja kartoitus -toiminnosta.
- Valitse Lähetä Blackboard Collaborate -käyttäjäkartoitus lähettääksesi CSV-tiedoston, joka sisältää perustiedot, joiden avulla Videoalusta-tili yhdistetään vastaavaan Blackboard-tiliin.
- Valitse Suorita manuaalinen synkronointi rekisteröidäksesi kaikki Videoalusta-palvelun todennetut käyttäjät heidän roolinsa mukaan Blackboard Collaborate -integraatioon.
Automaattisen rekisteröinnin ottaminen käyttöön todennetuille käyttäjille
Ylläpitäjät voivat myös ottaa automaattisen rekisteröinnin käyttöön kaikille todennetuille Blackboard Collaborate -käyttäjille tai tietyille Videoalusta-palvelun tileille. Kun toiminto on käytössä, käyttäjät näkyvät Manuaalinen-luettelossa heti, kun he luovat BB Collaborate -kokouksen tai osallistuvat siihen.
- Valitse Automaattinen rekisteröinti -vaihtoehto kohdasta Käyttäjien hallinta ja kartoitus -toiminto.
- Valitse Ota käyttöön automaattinen tuonti ja käyttäjätilien hallinta ottaaksesi automaattisen Blackboard Collaborate -integraatiorekisteröinnin käyttöön kaikille Blackboardin todentamille käyttäjille.
- Valitse Hallintanäkymä sisällyttääksesi mukaan kaikki käytettävissä olevat käyttäjät tai rajataksesi rekisteröinnin tiettyyn Videoalusta-palvelun rooliin.
- Valitse näille luoduille tileille Videoalusta -palvelun tilirooli Roolinäkymä -pudotusvalikosta.
- Valitse Poista käytöstä automaattinen tuonti ja käyttäjätilien hallinta poistaaksesi käytöstä automaattisen Videoalusta-tilien luonnin ja Blackboard Collaborate -integraatiorekisteröinnin kaikille Blackboardin todentamille käyttäjille.
- Valitse Tallenna tallentaaksesi muutokset.
Blackboard-kokousten hallinta
Hallitse Blackboard -kokouksia -toiminnolla ylläpitäjät voivat hakea ja löytää kokouksia, jotka liittyvät Blackboard -sähköposti-kentässä annettuun osoitteeseen ja määritettyyn päivämääräväliin. Kokoukset voidaan sitten tuoda Videoalusta-palveluun, jolloin niitä voi käyttää ja hallita alustan Hallitse mediaa -toiminnolla.
- Kirjoita Blackboard -sähköposti-kenttään kelvollinen Blackboard-sähköpostiosoite.
- Kirjoita Alkaen-kenttään haun alkupäivämäärä.
- Kirjoita Asti-kenttään haun päättymispäivämäärä.
- Valitse Etsi kokouksia.
- Valitse videon vieressä oleva pilvikuvake lähettääksesi sen manuaalisesti ja tuodaksesi kyseisen Blackboard -kokouksen Videoalusta-palveluun.
Blackboard Collaborate -integraation poistaminen käytöstä Videoalustassa
Seuraavat ohjeet opastavat ylläpitäjää poistamaan käytöstä Blackboard-integraation Videoalusta-palvelun Hallintapaneeli-näkymässä.
- Kirjaudu Videoalusta-palveluun ylläpitäjänä ja siirry Blackboard Collaborate -integraation hallintavalikkoon.
- Valitse kohdassa Määritä Blackboard Collaborate -integraatio vaihtoehto Poista Blackboard Collaborate käytöstä.
- Poista kohdassa Blackboard Collaborate Integraatioasetukset valinta Ota käyttöön Blackboard Collaborate -integraatio.
- Valitse Tallenna.