Käyttäjien palauttamat videotehtävät voidaan lukita muutosten estämiseksi. Kun tehtävät on lukittu, YuJa Media Chooser with Deep-Linking Enabled -työkalulla upotettua sisältöä ei voi muokata, siirtää tai poistaa.
Sisällön lukituksen ottaminen käyttöön organisaatiotasolla
Järjestelmänvalvojat voivat ottaa tämän asetuksen oletuksena käyttöön koko organisaatiolle.
- Siirry kohtaan Hallintapaneeli.
- Vie hiiri vasemmanpuoleisen valikon päälle laajentaaksesi sen ja valitse Integraatiot.
- Valitse kohdassa Valitse määritettävä API organisaatiosi mukaan joko LMS LTI 1.1:n kautta tai LMS LTI 1.3:n kautta.
- Valitse kohdassa LMS-arvosanakirjan asetukset valintaruutu Estä opiskelijoiden upottamien videoiden muokkaaminen, siirtäminen ja poistaminen.
- Vain Canvasin käyttäjille: opiskelijoille voidaan antaa joustavuutta palautuksiin, jolloin he voivat muuttaa palautettua sisältöä ennen määräpäivää, kun valitset valintaruudun Salli palautettujen videoiden muokkaaminen, siirtäminen ja poistaminen ennen LTI-tehtävien määräpäivää.
- Napsauta Tallenna.
Lukituksen ottaminen käyttöön kurssitasolla
Opettajat voivat ottaa tämän asetuksen käyttöön kurssitasolla, jos sitä ei ole määritetty koko organisaatiolle.
- Siirry kohtaan Kurssit ja ryhmät.
- Etsi ja valitse kurssikanava vasemmanpuoleisesta luettelosta.
- Napsauta valitun kurssikanavan kohdalla Muokkaa.
- Valitse valintaruutu Lukitse opiskelijoiden oppimisympäristöön upottamat videot.
- Vain Canvasin käyttäjille: valitse valintaruutu Salli palautettujen videoiden muokkaaminen, siirtäminen ja poistaminen ennen LTI-tehtävien määräpäivää.
- Napsauta Tallenna.
Lukitun videon hallinta
Opiskelijat eivät voi käyttää lukituille videoille toimintoja Muokkaa, Siirrä, Korvaa tai Poista. Lukitut videot tunnistaa videon pikkukuvassa näkyvästä lukkokuvakkeesta. Jos jotakin näistä toiminnoista yritetään suorittaa, heille ilmoitetaan, että video on lukittu eikä sitä voi muuttaa.