Median julkaisun voi poistaa mediakanavasta niin, ettei se enää näy katsojille. Itse sisältöä ei poisteta sisällön omistajan Minun mediani -kokoelmasta.
Kun valitset mediaan Poista julkaisu -toiminnon, media poistetaan kohteesta Kanava, mutta ei kohteesta Minun mediani. Voit käyttää mediaa tai julkaista sen toisella kanavalla.