Kun tallennus on valmis ja tallennettu, käyttäjät voivat kirjautua ulos Software Capture for Apple -sovelluksesta.
- Kun olet saanut tallennuksen valmiiksi, sulje Software Capture for Apple -sovellus.
- Napsauta Software Capture -kuvaketta Applen ylänavigointipalkista ja valitse Kirjaudu ulos.
- Voit sulkea Software Capture for Apple -sovelluksen kokonaan valitsemalla valikosta Poistu tai käyttämällä näppäimistön pikanäppäintä Cmd + Q.