Käyttäjät voi poistaa yksi kerrallaan tai usean valinnan avulla joukkopoistona. Lisätietoja käyttäjien poistamisesta nimilistalta saat noudattamalla alla olevia ohjeita.
Yksittäisen käyttäjän poistaminen
Käyttäjän poistaminen poistaa käyttäjän ja hänen mediasisältönsä videoalustalta, mutta säilyttää hänen tietonsa LMS-järjestelmässä tai muissa järjestelmissä.
- Kirjaudu videoalustalle ylläpitäjänä ja valitse Hallintapaneeli valikosta, jonka avaat Päävalikko kuvakkeella.
- Valitse Nimilista vasemman reunan siirtymisvalikosta.
- Napsauta halutun käyttäjän Käyttäjätunnus-tiedon vieressä olevaa avattavan valikon nuolta.
- Valitse sitten Roskakori kuvake.
- Näyttöön tulee vahvistusviesti. Valitse Kyllä ja poista näin käyttäjä ja hänen siihen liittyvä mediasisältönsä videoalustalta.
Usean valinnan käyttö käyttäjien poistamiseen
Usean valinnan ominaisuuden avulla käyttäjät on helppo poistaa joukkona ja tarvittaessa siirtää heidän mediansa toiselle käyttäjälle.
- Kirjaudu videoalustalle ylläpitäjänä ja valitse Hallintapaneeli valikosta, jonka avaat Päävalikko kuvakkeella.
- Valitse Nimilista vasemman reunan siirtymisvalikosta.
- Napsauta jokaisen poistettavan käyttäjän Käyttäjätunnus vieressä olevaa valintaruutua.
- Vinkki: Valitse kaikki käyttäjät napsauttamalla valintamerkkiä Käyttäjätunnus vieressä.
- Napsauta Poista käyttäjät.
- Näyttöön tulee vahvistusviesti, jossa luetellaan kaikki poistettavat käyttäjät. Valitse Kyllä ja poista näin valitut käyttäjät ja heidän siihen liittyvä mediasisältönsä videoalustalta.