Tämä dokumentti sisältää ohjeet kurssin kopioinnin suorittamiseen Blackboardissa niin, että videoalustan sisällöt säilyvät tehtävissä, ilmoituksissa jne. Mahdollisuuden kopioida kurssikanavat aina kurssikopioinnin yhteydessä voi ottaa käyttöön hallintapaneelissa.
Kurssin kopioinnin aloittaminen Blackboardissa
Kurssin materiaalien kopioiminen uuteen kurssiin luo järjestelmään kurssin ja täyttää sen järjestelmässä jo olevan kurssin sisällöllä.
-
Avaa Oma organisaatio -koontinäyttö ja laajenna käytettävissä olevien työkalujen luettelo napsauttamalla kurssiasi.
-
Kun kurssin Etusivu on auki, etsi Paketit ja apuohjelmat -hallintatyökalu ja valitse Kopioi kurssi.
- Varmista, että Valitse kopiointityyppi -kohdassa on valittuna Kopioi kurssimateriaalit uuteen kurssiin.
-
Anna yksilöllinen Kohdekurssin tunnus äskettäin kopioidulle kurssille.
- Kohdassa Valitse kurssimateriaalit, valitse kaikki vanhan kurssin kansiot, joihin videoalustan sisältö on upotettu.
- Kohdassa Liitetiedostot, valitse Kopioi linkit ja sisällön kopiot.
- Napsauta Lähetä.
- Siirry opettajana äskettäin kopioituun kurssiin ja avaa videoalusta.
- Nyt äskettäin kopioitu Blackboard-kurssisi on luotu, ja se sisältää YuJa LTI -linkin, Media Chooser, sekä tehtävät, jotka sisältävät aiemmin upotetun videoalustan sisällön.
Kurssikanavan kopioinnin ottaminen käyttöön
Jokaiseen Blackboard-kurssiin kuuluu kurssikanava. Opettajat voivat halutessaan julkaista sisältöä videoalustalle kurssikanavan kautta. Jos asetus on otettu käyttöön, kurssikanavan sisältö voidaan kopioida aina, kun pääkurssi kopioidaan.