Jos oppilaitoksesi saa ilmoituksia siitä, että YuJa Media Chooserin kautta lisätty YuJa-sisältö ”karsiutuu pois” Blackboard Learnin Safe HTML -käytännön vuoksi, olemme koonneet alle lyhyet ohjeet oikeiden oikeuksien palauttamiseksi, jotta opettajat voivat upottaa sisältöä YuJa Media Chooserin kautta.
Asetuksen ”Lisää/muokkaa luotettua sisältöä komentosarjoilla” palauttaminen roolille Opettaja/Ohjaaja
- Kirjaudu Blackboardiin ylläpitäjänä ja valitse Järjestelmänvalvonta.
- Valitse Tietoturva-osion alta Oikeudet.
- Etsi oikeuksien luettelosta roolityyppi Opettaja/Ohjaaja ja napsauta sen hyperlinkkiä.
- Valitse seuraavalla sivulla valintanappi, joka on kohdan Lisää/muokkaa luotettua sisältöä komentosarjoilla vasemmalla puolella.
- Kun valinta on tehty, vieritä sivun alareunaan, napsauta avattavaa valikkoa Oikeudet ja valitse Salli oikeudet.
- Kun asetus on tallennettu, vieritä sivun alareunaan uudelleen ja napsauta OK oikeassa alakulmassa.
Asetuksen ”Lisää/muokkaa luotettua sisältöä komentosarjoilla” palauttaminen roolille Opetusassistentti/Avustaja
- Kirjaudu Blackboardiin ylläpitäjänä ja valitse Järjestelmänvalvonta.
- Valitse Tietoturva-osion alta Oikeudet.
- Etsi oikeuksien luettelosta roolityyppi Opetusassistentti/Avustaja ja napsauta sen hyperlinkkiä.
- Toista yllä olevat vaiheet 4-6.