Määrittämällä Turva-asetukset sisällöntuottajat voivat valita, ketkä pääsevät käyttämään jaettua sisältöä Videoalusta-palvelun ulkopuolella ja miten.
Jaetun sisällön Turva-asetusten määrittäminen
Turva-asetukset voidaan määrittää sekä kansioille että medialle. Turva-asetukset-toiminnolla sisällöntuottajat voivat asettaa sisällölleen erilaisia käyttörajoituksia.
- Vie hiiren osoitin sen sisällön päälle, jonka Turva-asetukset haluat muuttaa, ja napsauta Lisää.
- Siirry Linkit-välilehdelle.
- Napsauta Turva-asetukset.
- Alla on luettelo asetuksista, jotka sisällöntuottajat voivat määrittää jaetulle sisällölleen.
- Yksityinen: Aseta media yksityiseksi, jolloin se ei ole muiden käyttäjien käytettävissä, kun sitä avataan suoran linkin tai upotuskoodin kautta.
- Julkinen: Aseta sisältö julkiseksi ja muiden käyttäjien käytettäväksi.
- Kun Turva-asetukset on asetettu tilaan Julkinen, sisällöntuottajat voivat asettaa jaetulle sisällölleen Lisärajoitukset.
- Salasana tai todennuksen rajoitus: Aseta salasana tai edellytä, että käyttäjät kirjautuvat sisään SSO-tunnuksillaan päästäkseen jaettuun sisältöön.
- Päivämäärän rajoitus: Määritä, kuinka kauan jaettu sisältö on saatavilla.
- IP-alueen ja -osoitteen rajoitus: Määritä ne IP-alueet, joista jaettu sisältö on käytettävissä.
- Sijainnin rajoitus: Määritä maantieteellinen rajoitus, jonka mukaan jaettua sisältöä voi käyttää.
- Domainin rajoitus: Määritä verkkotunnukset, joista jaettuun sisältöön pääsee vain.
- Ota kaikki muutokset käyttöön napsauttamalla lopuksi Tallenna.
Jaetun kansion kohdalla sisällöntuottajat voivat myös valita, otetaanko samat Turva-asetukset käyttöön kaikelle jaetun kansion sisällölle.