Voit poistaa sisäisten käyttäjien tai ryhmien käyttöoikeuden Lumina-mediatiedostoihisi tai -kansioihisi.
Jaetun median käyttöoikeuden poistaminen
- Kirjaudu sisään Luminaan.
- Vie hiiri sen median päälle, jonka jaetun käyttöoikeuden haluat poistaa, ja valitse sitten Jaa.
- Etsi Kenellä on pääsy-osiosta haluamasi käyttäjä tai ryhmä ja valitse sitten nimen vieressä oleva X.
- Napsauta Tallenna.