Arkistointitoiminnon avulla ylläpitäjät ja opettajat voivat hallita kurssejaan tehokkaasti siirtämällä ne aktiivisten kurssien luettelosta arkistoitujen kurssien luetteloon, kun niitä ei enää tarvita. Kun kurssia tarvitaan uudelleen, ylläpitäjät tai opettajat voivat helposti palauttaa kurssin arkistosta aktiivisten kurssien luetteloon. Lisätietoja kurssin arkistoinnista tai palauttamisesta arkistosta on alla olevissa osioissa.
Aktiivisen kurssin arkistointi
- Kirjaudu videoalustaan ja napsauta Päävalikko -kuvakkeesta kohtaa Kurssit ja ryhmät .
- Valitse kurssi näytön vasemmalla puolella olevasta aktiivisten kurssien luettelosta. Voit rajata tuloksia hakutoiminnolla.
- Napsauta valitun kurssin Arkistoi -painiketta.
- Arkistoi kurssi napsauttamalla Kyllä -painiketta. Kurssi siirretään arkistoitujen kurssien luetteloon.
Kurssin palauttaminen arkistosta
- Kirjaudu videoalustaan ja napsauta Päävalikko -kuvakkeesta kohtaa Kurssit ja ryhmät .
- Valitse kurssi näytön vasemmalla puolella olevasta arkistoitujen kurssien luettelosta. Voit rajata tuloksia hakutoiminnolla.
- Siirrä kurssi aktiivisten kurssien luetteloon napsauttamalla Poista arkistosta -painiketta.